Treceți la conținutul principal

Paulownia, Profilele de Facebook si Paginile de Facebook.

E posibil sa fii un cultivator al arborelui de Paulownia si dorind audienta, dorind sa vinzi Paulownia sa fii atras de posibilitatile nelimitate oferite de Internet astfel incat sa doresti sa ai un cont Facebook.

Doresti sa fii pe Facebook pentru a castiga clienti, pentru a vedea si simti piata respectiv activitatea altor cultivatori de Paulownia.

Asta e absolut normal si e decizia corecta ce orice intreprinzator ar trebui s-o ia.



Insa e ca atunci cand esti musafir la cineva acasa, ai nevoie sa cunosti regulile ''casei'', daca te-ai inregistrat pe Facebook ai nevoie sa cunosti regulile Facebook.

Nu ne vom referi aici la toate regulile Facebook ci la ceva specific observat de-a lungul timpului.

Cei ce se ocupa cu cultivarea arborelui de Paulownia nu cunosc diferenta dintre un profil Facebook si o pagina Facebook.

Este concluzia la care am ajuns atunci cand nu am putut include pe lista celor 100 de pagini facebook despre paulownia pe cei ce foloseau profilul Facebook in locul unei pagini Facebook.

In acest articol vom incepe prin a sublinia diferenta dintre un profil Facebook si o pagina Facebook, apoi vom accentua pe ceea ce ar trebui sa faci pentru a folosi Facebook-ul la maxim.

Ce este un profil Facebook?

Profilul facebook este primul lucru ce-l vei face daca vrei sa ajungi pe Facebook. Te vei inregistra pe Facebook cu numele si poza fetei tale, cu adresa ta de email si poate cu un telefon.

Astfel profilul Facebook e personal. Pe acesta exista viata ta, prietenii tai, copii si familia ta, cunostinte si tu comunici la nivel personal impartasind cu prietenii tai poze, video, etc

Oricine se inregistreaza pe Facebook primeste doar un singur profil personal, a avea mai mult decat un profil personal contravine regulilor Facebook. 

Profil personal Facebook

Ce este o pagina Facebook?

O pagina de Facebook este un cont de afaceri ce reprezinta o afacere sau o organizatie. Prin intermediul acestei pagini, proprietarul ei poate realationa la alt nivel cu clientii, poate organiza concursuri, poate sublinia si promova intr-un fel specific un produs, o afacere.

Pagina foloseste LIKE-ul ca element initial de apreciere, numarul de like-uri primite de pagina fiind un element de masura al profesionalismului si corectitudinii afacerii.

Ce este foarte important de spus despre paginile facebook este ceva ce poate nu e vizibil la prima vedere - un profil personal poate avea un numar nelimitat de pagini Facebook.

Pagina Facebook

Ar trebui sa folosesc profilul Facebook sau pagina Facebook pentru afacerea mea?

Poti folosi doar pagina Facebook pentru afacerea ta, a folosi profilul Facebook pentru afaceri este o violare a regulilor Facebook.

Nu ai voie sa vinzi sau sa postezi oferte de vanzare folosind profilul Facebook. Este foarte posibil ca procedand asa, intr-un viitor nu prea indepartat Facebook sa-ti blocheze contul de Facebook pe termen nelimitat.

Si credem ca e pacat de munca ta, mai bine folosesti indicatiile Facebook si in cazul in care a fost o eroare si nu ai stiut, poti transforma profilul Facebook in pagina Facebook. 

Avantajele crearii unei pagini Facebook

Avantajele sunt evidente, in primul rand pagina Facebook a fost creata special pentru a pune in practica o afacere. 

Dispune de ''arme'' specifice, iti da ''mana libera'' sa comunici la alt nivel, vei stii cine cum, de unde a venit la tine pe pagina, vei putea avea acces informativ local, national sau international la toti cei ce au afaceri in bransa ta.

Sunt multe alte avantaje ce le ai avand o pagina Facebook dar probabil vom dezvolta acest subiect in articolele viitoare.

Daca ai intrebari relativ la subiectul acestui articol, daca doresti mai multe informatii sau daca pur si simplu iti place ceea ce ai citit, te rugam scrie in comentarii si nu uita sa distribui acest articol prietenilor.

Iata 10 cultivatori de Paulownia de la care ai ce invata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

10 motive pentru care ar trebui sa ai Arborele de Paulownia in gradina ta

Arborele de Paulownia nu ar trebui sa lipseasca din gradina ta. Daca nu esti convins de asta ne-am gandit sa-ti prezentam 10 argumente ce te pot convinge astfel incat in primavara acestui an sa-ti doresti sa plantezi in propria-ti gradina un arbore de Paulownia sau cum i se mai spune Copacul Printesei. 1. Iti va infrumuseta gradina. Aspectul exotic, frunzele uriase cat niste urechi de elefant si florile mari, violacee cu un parfum suav e posibil sa-i faca pe vecinii tai invidiosi, multi intrebandu-se, si pe buna dreptate, ce fel de copac e. Arborele de paulownia e folosit de foarte mult timp pentru a infrumuseta parcurile, aleile in orase precum Shanghai, China, Kyoto, Tokyo, Japonia, New Youk, USA dar il poti intalni si la noi in Timisoara, Curtea de Arges, Cluj, Bucuresti, Constanta si in general in toate marile orase din Romania. 2. Daca se doreste rapid umbra intr-o curte fara copaci sau cu prea putini copaci, atunci Paulownia este exact ceea ce ai nevoie. Cu un ritm

5 Sfaturi Utile la Plantarea Copacului de Paulownia in Gradina.

E posibil acest articol sa nu fie pentru tine, tu stiind foarte bine despre ce e vorba sau pur si simplu gandindu-te - ''ce mare scofala, e vorba doar de plantarea unui copac''. Si intr-un caz si in altul ar fi bine sa continui sa citesti, e posibil sa-ti verifici astfel cunostintele despre cum ar fi ideal a se planta un arbore de Paulownia. Tot ce am scris mai jos e valabil pentru rasadul, butasul sau tanarul copac de Paulownia de anul 1, 2 sau 3. Afla de ce paulownia. 1. Unde il plantezi? Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este UNDE il plantezi? In ce parte a gradinii? Pai considerand ca va creste mare, ca are o anume predilectie spre dezvoltarea ramurilor pe orizontala mai ales ca e posibil ca tu inca sa nu stii sa-l ''coafezi'' ti-am sugera sa-l plantezi la o distanta considerabila de gard (de gardul vecinului mai ales pentru ca exista legi in sensul asta), de alti copaci, de casa, de fantana, de suprafete cultivate,  betonat

Cum se Germineaza Semintele de Paulownia in Apa

Este posibil sa cresti plantele necesare infiintarii unei plantatii de Paulownia folosind seminte de Paulownia, germinandu-le in apa. Pentru a germina seminte de Paulownia in apa cu succes ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 1. Seminte de Paulownia. Le gasesti pe Internet cautand in Google sau poti sa folosesti selectia globala facuta de noi - 100 de pagini de facebook despre Paulownia luaind contact cu vanzatorii consacrati si cumparand seminte la pretul dorit de tine. Seminte Paulownia Tomentosa 2. Un recipient de sticla. Poti folosi plastic, nu e obligatoriu sa fie din sticla. Poate fi un pahar, un borcan, un platou de sticla. Cand alegi acest recipient gandeste-te ca vei avea nevoie si de o sursa de lumina deasupra lui. Vas de sticla cu seminte de paulownia 3. Apa. Unii recomanda apa de ploaie sau de fantana, noi iti spunem ca apa de la robinet e tot atat de buna sau chiar mai buna. Umple recipientul de sticla pana la jumatate cu apa de la robinet. 4